New DMax

Isuzu D-Max

D-Max Een pick-up met wereldambities. Isuzu verkocht wereldwijd al meer dan 2.000.000 pick-ups. Vandaag bundelt het al zijn ervaring en knowhow om opnieuw grenzen te verleggen. De nieuwe D-MAX koppelt voor u de legendarische betrouwbaarheid van Isuzu aan een tot op vandaag ongekend niveau van veiligheid, comfort, milieuvriendelijkheid en functionaliteit

Stel zelf uw eigen auto samen door single cab, extended cab en crewcab te combineren in 4x4 als 4x2.

Maximaal rendement

Wie al onder de indruk was van de prestaties en betrouwbaarheid van de D-Max zal weg zijn van de Nieuwe D-Max 1.9 common rail.
Meer dan voldoende voor 1 ton laadvermogen, tot 3 ton treklast en bijzonder geruststellendeterreincapaciteiten.

Maximale veiligheid

Isuzu D-max 2012 6 airbags, ABS, ESP, Traction Control, 4x2 of 4x4 aandrijving en een 42% stijver koetswerk staan voor een grote passieve en actieve veiligheid en een ongekende rijdynamiek.

Maximaal comfort en gebruiksgemak

De nieuwe Isuzu D-MAX onderscheidt zich, in zijn topversie, met talrijke nieuwe features: elektrisch verstelbare bestuurderszetel, automatische airco, lederen zetels, cruise control en audio control met bediening aan het stuur, radiocd met Bluetooth en USB-poort, Multi Information Display, 17 inch aluvelgen. Kortom, een luxe werkpaard met kracht en comfort.

5 jaar garantie op alle modellen.

Isuzu D-Max modellen en specs

New DMax

Isuzu D-Max interieur Isuzu D-Max dashboard